Over Duo

Duo bouwt en ontwerpt al 18 jaar websites en online applicaties die voldoen aan de hoogste webstandaarden.
Dit doen we met een team van 30 hoogopgeleide en getalenteerde programmeurs, designers en web architects.

De toegevoegde waarde van Duo

Respect voor klanten en gebruikers staan centraal in ons ontwikkelingsproces. Nog voor het bouwen besteden we uitgebreid aandacht aan de noden van de klant en analyseren we hoe we gebruikers het beste kunnen dienen. Dankzij een uitgebreide technische bagage slagen we erin deze belangen te vertalen naar een complete internetstrategie.

Onze ervaring

In een wereld waarbinnen technologische ontwikkelingen zich in snel tempo opvolgen, is ervaring van levensbelang. Het productieproces dat in de afgelopen 17 jaar steeds verder werd uitgepuurd, zorgt ervoor dat we eenvoudige en complexe projecten vlot tot een goed einde kunnen brengen.

Deze ervaring stelt ons bovendien in staat trends van hypes te onderscheiden, en zo steeds met de nieuwste technologie├źn te kunnen werken die ook op lange termijn hun investering waard blijven.

Kwaliteitslabels

Duo streeft ernaar om u als klant de beste service en kwaliteit aan te bieden. Om u te overtuigen van onze capaciteiten doen wij ons uiterste best om certificaten te behalen voor de diensten die wij aanbieden. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit garanderen.

Blik binnenin het bargehuis

Meer info

Maak een afspraak, dan bespreken wij uw plannen bij een vrijblijvend gesprek.

Contacteer Duo