Over Duo

Duo is sinds 1996 geëvolueerd naar een digital factory die niet alleen websites en webapplicaties voor bedrijven bouwt, maar ook mobiele applicaties ontwikkelt en online marketingstrategieën uitwerkt.

Scroll down

Digital factory

Duo digital factory heeft al meer dan 19 jaar ervaring in de digitale wereld en is uitgegroeid tot een KMO met 37 werknemers. Hierdoor kan Duo zowel een analyserende, adviserende en uitvoerende rol spelen voor de toekomstige digitale strategie van uw bedrijf.

 

Naast de ontwikkeling van websites en mobiele applicaties ondersteunen wij bedrijven bij hun online strategie en marketing. Aan de hand van een voortraject zal Duo in samenwerking met uw bedrijf of marketingdepartement de correcte doelstellingen en behoeften bepalen.

 

Tijdens dit traject moet het duidelijk worden welke digitale strategie we gaan uitvoeren om de voorafbepaalde doelstellingen te behalen. Het kiezen van een gepaste website en/of mobiele applicatie in combinatie met de juiste online/offline communicatiekanalen is hierbij noodzakelijk.

Pro-actief meedenken

Van begin tot einde zal Duo pro-actief meedenken voor de uitwerking van verschillende promotiecampagnes en acties die zowel dienen om nieuwe klanten aan te trekken als huidige klantenrelaties te onderhouden.

 

Wij werken steeds met een concreet stappenplan waarin de online strategie gekoppeld wordt aan eventuele bestaande offline strategieën van uw bedrijf. Doorheen het volledige proces is er steeds een voortdurende samenwerking tussen onze techneuten (developers), creatievelingen (designers), strategen (online marketeers) en planners (project managers). Een samenwerking die ervoor zorgt dat uw bedrijf de juiste digitale weg inslaat.