Bellewaerde

Drupal website development Bellewaerde
Drupal website development Bellewaerde

Bellewaerde

Begin 2014 lanceerde Duo de nieuwe website van Bellewaerde. Onze designers en programmeurs zorgden dat de huisstijl feiloos overliep in de responsive website. Deze website diende het centrale punt te worden in de marketing strategie van Bellewaerde. Er werd ook een nieuw logo ontworpen. Met het communicatiebureau Think BBDO gaat Bellewaerde een nieuwe tone of voice creëren. “De nieuwe look slaat de brug tussen het verlangen naar een hechte band tussen familie en vrienden enerzijds en de eigenheid van Bellewaerde anderzijds. Het is onze missie plezier en avontuur aan te bieden in een natuurlijke omgeving waar familie en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven”, aldus Bellewaerde.

Online marketing

De digitale marketeers bij Duo zorgden er nauwgezet voor dat de nieuwe website geen enkele zoekmachine bezoeker zou verliezen door de nieuwe domeinnaam : www.bellewaerde.be ipv www.bellewaerdepark.be.
Als Google Partner heeft Duo het volledige proces van de nieuwe website inzake SEO ondersteund. Via Google Adwords is Bellewaerde online gericht op zoek naar zijn doelgroep. In een jaarplan worden de verschillende doelgroepen getarget met specifieke campagnes waaronder o.a. remarketing. Met ROI (Return on Investment) doelen wordt het succes van de campagnes gemeten en geoptimaliseerd waar nodig.
 

Meer info

Maak een afspraak, dan bespreken wij uw plannen bij een vrijblijvend gesprek.

Contacteer Duo