Weblog

Heeft uw business een mobile app nodig?

18-09-2014

Ondertussen is de zomer van 2014 voorbij en willen bezoekers van uw website op elke plaats, op elk moment zo snel mogelijk de juiste informatie terug vinden. Is een responsive website voldoende of is een extra mobiele app aan te raden? Een vraag waar vele bedrijven twijfels over hebben.

HLN Fietst

11-09-2014

Begin augustus 2014 lanceerde Duo de nieuwe website hlnfietst.be en de mobile app voor zowel iOS als Android smartphones. Het basis concept achter de website en mobile app was het voorzien van fietsroutes aan de hand van knooppunten aangeleverd door knooppunter.com. De nieuwe website stelt de gebruikers in staat bestaande routes te bekijken en nieuwe routes aan te maken. De mobile app maakt het mogelijk om de aangemaakte of opgeslagen routes ook effectief af te leggen met de fiets. Lees Meer

Vijf tips voor een gebruiksvriendelijke website

05-09-2014

U belandt op een website en wordt zo overspoeld door allerlei informatie waardoor u de pagina verlaat alvorens iets te lezen. Een fenomeen dat iedereen ongetwijfeld reeds heeft meegemaakt. Als bedrijf wilt u dit natuurlijk zo veel mogelijk vermijden zodat de kans op informeren of verkopen vergroot. Naast het voorzien van een goed webdesign bespreken we hier nog vijf extra tips.. Lees meer

Vacature Drupal Architect

03-09-2014

Ons team zoekt een Drupal architect met een grondige Drupal kennis om de juiste keuzes te maken in de architectuur van een Drupal website voor onze klanten. Lees meer.

Vacature Interaction Designer

01-09-2014

Ons team zoekt een Interaction Designer. Als Interaction designer speel je een centrale rol bij het ontwikkelen van online concepten (mobile apps en websites) van onze klanten. Lees meer.

ROI optimaliseren via Google Analytics

21-08-2014

In tegenstelling tot de traditionele marketing kanalen is de ROI of Return On Investment perfect te meten bij online marketing. Dankzij de implementatie van de Google Analytics tool op uw website kunnen we gaan meten hoeveel uw marketing investeringen nu exact opbrengen. Lees meer.

Pagina's