Weblog

ROI optimaliseren via Google Analytics

21-08-2014

In tegenstelling tot de traditionele marketing kanalen is de ROI of Return On Investment perfect te meten bij online marketing. Dankzij de implementatie van de Google Analytics tool op uw website kunnen we gaan meten hoeveel uw marketing investeringen nu exact opbrengen. Lees meer.

De kracht van online herhaling

05-08-2014

Remarketing verwijst naar de techniek en strategie die online marketeers gebruiken om bezoekers van hun website op een later tijdstip te laten terugkeren. Een techniek die u ongetwijfeld herkent na het bezoeken van de Zalando webshop! Lees meer.

Vacature Interaction Designer

04-07-2014

Ons team zoekt een Interaction Designer. Als Interaction designer speel je een centrale rol bij het ontwikkelen van online concepten (mobile apps en websites) van onze klanten. Lees meer.

Vacature Drupal Architect

03-07-2014

Ons team zoekt een Drupal architect met een grondige Drupal kennis om de juiste keuzes te maken in de architectuur van een Drupal website voor onze klanten. Lees meer.

Kiezen tussen een responsive website of een mobiele website?

01-07-2014

Mobiel internet gebruik kende de laatste jaren een sterke toename dankzij de komst van de smartphones en tablets. Waar de consument vroeger enkel online surfte via de computer is er de laatste jaren een duidelijke verschuiving aan de gang naar mobiele apparaten. Lees meer.

Lama: the solution to mobile cross-platform internationalization

26-06-2014

Cross-platform development is always a lot more challenging than working on a project that only supports one specific platform, especially with mobile apps. Read more

Pagina's