Weblog

Vacature Drupal Webdeveloper

26-03-2014

Ons Drupal team heeft versterking nodig! Daarom is Duo op zoek naar een gepassioneerde Drupal developer die er niet van terugdeinst om zelf in de meest duistere stukken code te gaan snuisteren en de Drupal API altijd bij de hand houdt. Lees meer... 

Typografie in webdesign

20-03-2014

Typografie is de techniek om de content van een website op een goed leesbare, aangename en binnen de huisstijl passende manier over te brengen naar de bezoeker.
Meer lezen.

Duo op de E-shop Expo 2014

20-03-2014

Net zoals vorig jaar staat Duo op de E-shop Expo in Tour & Taxis in Brussel. We hadden gisteren al een zeer boeiende dag met interessante contacten. Aarzel dus zeker niet om ons ook vandaag nog te bezoeken op onze stand F09 op het FeWeb-plein tot 18u.

Vacature Java Webdeveloper

19-03-2014

Duo is op zoek naar een Java Webdeveloper om ons team te versterken! Je zal o.a. worden ingezet om onze in-house ontwikkelde railengine mee verder uit te bouwen. Hierbij kom je in contact met (inter)nationale klanten waarbij de voertaal Engels is.

7 stappen naar Facebook remarketing succes

18-03-2014

Remarketing of retargeting. U kent het wel, u zoekt een bepaald product op maar beslist om het niet te kopen. Tijdens het surfen op websites komen steeds gepersonaliseerde banners of advertenties voorbij van hetzelfde product, en dat is zeker geen toeval.

5 redenen waarom u voor Drupal als CMS moet kiezen

10-03-2014

De eerste stap in de opbouw van een website is het selecteren van de software die als basis gebruikt zal worden. Veel webdesign bureaus beslissen dan om te werken met een content management systeem, kortweg CMS. In vele gevallen wordt voor Drupal geopteerd. Bedrijven verkiezen de software voor de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en veiligheid. Meer lezen.

Pagina's