Weblog

Google beloont responsive websites

05-12-2014

Dat nieuwe websites responsive dienen te zijn, is een discussie die we niet meer hoeven te voeren. Maar wat is dat nu juist een responsive design? Het houdt in dat pagina's zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm waarop de website geladen wordt. Op deze manier worden buttons vergroot zodat u ze eenvoudig kan aanklikken met bijvoorbeeld uw vinger en worden teksten opnieuw gestructureerd zodanig dat deze steeds leesbaar blijven zonder dat u dient in te zoomen.

DroidconNL 2014

28-11-2014

Tussen 23 en 25 november vond in Amsterdam het jaarlijkse Droidcon evenement van onze noorderburen plaats. Een ideale gelegenheid voor ontwikkelaars om hun Android-kennis een boost te geven en ervaringen uit te wisselen omtrent het Android framework en de mobile evolutie. Uiteraard kon Duo deze kans niet aan zich voorbij laten gaan en trok er dan ook met zijn complete Android team naartoe. Het waren drie interessante en leerrijke dagen waarvan ons mobile team alvast genoten heeft! Hieronder kan je alvast lezen welke topics hun het meest zijn bijgebleven.

 

Duo behaalt Goud in Amsterdam

25-11-2014

Op 24 november 2014 trok één van onze Android developers Frederik Dumazy naar de AppCircus challenge in Amsterdam. In de Nederlandse hoofdstad presenteerde hij de door Duo ontwikkelde mobile app "Babbelbox", een videogastenboek omgetoverd in een mobiele app voor zowel Android als iOS tablets. De jury beloonde de mobile app met de hoofdprijs : goud!

Vacature PHP Webdeveloper

25-11-2014

Ons PHP eiland is op zoek naar een extra gemotiveerde PHP developer. Ben jij die PHP wizard die voor klanten wil werken die al je vrienden kennen? Solliciteer nu.

Adverteren op Facebook

13-11-2014

Net zoals bij Google Adwords kan u als bedrijf ook gaan adverteren via Social Media kanalen. Met meer als één miljard gebruikers wereldwijd is Facebook één van de meest geschikte online communicatieplatformen geworden tussen bedrijven en consumenten. Het plaatsen van online advertenties op Facebook zorgt ongetwijfeld voor een positieve impact op uw bedrijf. Lees Meer

Vacature Drupal Architect

10-11-2014

Ons team zoekt een Drupal architect met een grondige Drupal kennis om de juiste keuzes te maken in de architectuur van een Drupal website voor onze klanten. Lees meer.

Pagina's