Weblog

Amper één op de vijf Vlaamse gemeentelijke websites mobielvriendelijk

20-04-2015

Vanaf 21 april 2015 gaat Google de factor “hoe mobielvriendelijk is deze website” als ranking signaal meenemen in zijn algoritmen. Het komt steeds vaker voor dat we smartphones gebruiken om te gaan "Googlen". Wij onderzochten hoe mobielvriendelijk de 308 Vlaamse gemeentelijke websites zijn. Lees meer.

Vacature Online Designer

27-03-2015

Ons creative team heeft versterking nodig! Daarom is Duo op zoek naar een gepassioneerde Online Designer die gebeten is door designs, stijlen en een passie voor digitale toepassingen. Lees meer

Waarom moet uw website mobielvriendelijk zijn tegen 21 april?

25-03-2015

Meer dan 85% van de personen maakt tijdens hun zoektocht naar een dienst, product of informatie gebruik van de zoekmachine Google. Sinds 2011 speelt Google sterk in op "mobile-first", dit bracht in het verleden al enkele veranderingen met zich mee op vlak van zoekmachine marketing.

Vacature Senior Project Manager

21-03-2015

Bij Duo zijn we op zoek naar een ervaren project manager om ons team te versterken. In deze functie ben je de coördinator tussen onze medewerkers en klanten gedurende het ontwikkelingsproces van websites en mobiele applicaties. Interesse? Lees meer ...

Referral spam vervuilt uw Google Analytics statistieken

12-02-2015

Referral spam is al 2 jaar gekend bij Google. De laatste weken is de situatie verslechterd en is de hoeveelheid spam uit de hand aan het lopen. Iedere dag komen er nieuwe spam websites bij. De kans is dus groot dat uw website het slachtoffer is geworden van referral spam in Google Analytics. Lees meer.

Online succes: waar ligt de focus voor de volgende 5 jaar?

09-01-2015

Online marketing is een wereld die voortdurend verandert. Wat zal de toekomst ons brengen? Waarop moeten we ons foucussen als bedrijf in de komende jaren? Allemaal vragen die we steeds meer en meer te horen krijgen van onze klanten.

Pagina's