Weblog

Vacature Drupal Architect

03-07-2014

Ons team zoekt een Drupal architect met een grondige Drupal kennis om de juiste keuzes te maken in de architectuur van een Drupal website voor onze klanten. Lees meer.

Vacature Drupal Webdeveloper

03-07-2014

Ons Drupal team heeft versterking nodig! Daarom is Duo op zoek naar een gepassioneerde Drupal developer die er niet van terugdeinst om zelf in de meest duistere stukken code te gaan snuisteren. Solliciteer nu.

Kiezen tussen een responsive website of een mobiele website?

01-07-2014

Mobiel internet gebruik kende de laatste jaren een sterke toename dankzij de komst van de smartphones en tablets. Waar de consument vroeger enkel online surfte via de computer is er de laatste jaren een duidelijke verschuiving aan de gang naar mobiele apparaten. Lees meer.

Vacature PHP Webdeveloper

30-06-2014

Ons PHP eiland is op zoek naar een extra gemotiveerde PHP developer. Ben jij die PHP wizard die voor klanten wil werken die al je vrienden kennen? Solliciteer nu.

Lama: the solution to mobile cross-platform internationalization

26-06-2014

Cross-platform development is always a lot more challenging than working on a project that only supports one specific platform, especially with mobile apps. Read more

Drie aandachtspunten bij Social Media Marketing

25-06-2014

Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en ga zo maar verder. Nieuwe online communicatiekanalen waar bedrijven de laatste jaren niet meer omheen kunnen.

Pagina's