Weblog

Adverteren op Facebook

13-11-2014

Net zoals bij Google Adwords kan u als bedrijf ook gaan adverteren via Social Media kanalen. Met meer als één miljard gebruikers wereldwijd is Facebook één van de meest geschikte online communicatieplatformen geworden tussen bedrijven en consumenten. Het plaatsen van online advertenties op Facebook zorgt ongetwijfeld voor een positieve impact op uw bedrijf. Lees Meer

Drupalcamp 2014 In Gent

06-11-2014

 

Drupalcamp 2014 vindt dit jaar plaats op vrijdag 7/11 en zaterdag 8/11 in de stad Gent. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij professionele Drupal developers de toekomst van het open source content management platform bespreken via lezingen, discussies en via het uitwisselen van ervaringen. Uiteraard zullen ook de Drupal developers van Duo hier aanwezig zijn!

 

 

iBeacons, toekomst of niet?

03-11-2014

De mobiele markt is sterk onderhevig aan de huidige trends. Deze trends worden vaak bepaald door de nieuwe mogelijkheden die zowel de mobiele toestellen als de platformen aanbieden. Daarnaast zorgt een snelle groei in de technologie voor een snelle opkomst van nieuwe trends. Eén van deze nieuwe trends is de komst van "contextual apps". Het zijn mobiele applicaties die gebruik maken van informatie die ze uit hun omgeving halen of van het apparaat zelf halen.

DrupalCon 2014 - Amsterdam verslag

28-10-2014

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Drupal community ook dit jaar weer DrupalCon 2014. Het evenement vond plaats in Amsterdam van 29 september tot en met 3 oktober. Uiteraard was Duo erbij! Lees Meer

Vacature PHP Webdeveloper

15-10-2014

Ons PHP eiland is op zoek naar een extra gemotiveerde PHP developer. Ben jij die PHP wizard die voor klanten wil werken die al je vrienden kennen? Solliciteer nu.

Heeft uw business een mobile app nodig?

18-09-2014

Ondertussen is de zomer van 2014 voorbij en willen bezoekers van uw website op elke plaats, op elk moment zo snel mogelijk de juiste informatie terug vinden. Is een responsive website voldoende of is een extra mobiele app aan te raden? Een vraag waar vele bedrijven twijfels over hebben.

Pagina's