Willy Naessens Swimmingpools

Drupal development Swimming Pools

De Willy Naessens groep is voornamelijk gekend dankzij hun activiteiten in de industriebouw, maar ze zijn ook al enkele tientallen jaren actief als zwembadbouwer. Om hun website www.swimmingpools.be een nieuwe, frisse look te geven, kwam het bedrijf bij Duo terecht.

Tijdens de briefing werd het ons meteen duidelijk dat de klant graag wou uitpakken met voorgaande projecten zonder hierbij teveel tekst te hoeven voorzien. Dit resulteerde in een strakke website, waarbij de focus lag op de foto’s van hun zwembaden.

Deze website werd gebouwd op het Drupal content management systeem. Dit stelt de klant in staat om zelf de inhoud aan te passen, zonder dat hij hiervoor over enige technische kennis hoeft te beschikken.

Verder werd er ook een op maat ontwikkelde mailtool voorzien. Wat houdt dit nu juist in? Alle contactaanvragen via de site worden op een centrale plaats bewaard waarvan de beheerder een mooi overzicht heeft in de back office. Hij kan deze desgewenst exporteren.

Verder worden ook alle mailadressen in een database opgeslagen zodat deze op een later moment ingezet kunnen worden in een e-mailmarketing campagne. Deze campagnes kunnen ook vanuit het cms worden verstuurd en om dit mogelijk te maken hebben we reeds enkele nieuwsbrief templates voorzien.

Reactie toevoegen

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.