Cebeo

Webdesign Cebeo

Cebeo, de grootste distributeur in België wat betreft materialen voor de elektroprofessional, kwam bij Duo terecht voor een nieuwe website. Het bedrijf onderscheidt zich vooral door zijn verregaande service via commerciële medewerkers, specialisten en ondersteunende diensten.

De nieuwe website moest hiervan een verlengstuk zijn en mee de producten helpen verdelen op een efficiënte manier. Cebeo beschikt immers over een groot assortiment gaande van installatiematerialen tot huishoudapparaten. Met een uitgebreid aanbod aan merken is het van groot belang dat bezoekers alles snel en makkelijk kunnen terugvinden.

Onze programmeurs hebben ervoor gekozen om de site te bouwen met het Drupal 7 content management systeem als basis. Verder werd er een responsive design voorzien. Dit wil zeggen dat het design mee zal schalen met de afmetingen van het toestel dat wordt gebruikt en zo op vrijwel alle mobiele toestellen goed zal worden weergegeven. Test maar eens uit op jullie smartphone of tablet: www.cebeo.be

Reactie toevoegen

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.