McDonald's mobile app

Mobile app development McDonald's

33 jaar na de stichting van het eerste restaurant in België kreeg McDonald's Belgium zijn eerste mobiele applicatie. 30.000 downloads later werden wij ingeschakeld voor een complete overhaul. Sinds kort staat "McDonald's Belgium 2.0" in de App Store met verbeterde gebruikerservaring, compleet nieuw design en enkele nieuwe features.

De belangrijkste functionaliteit in deze gloednieuwe versie zijn de promoties. Na een korte registratie kunnen gebruikers de nieuwste promoties bekijken en gebruiken. Deze promoties worden beheerd in de door ons ontwikkelde backend zodat gebruikers altijd de meest up-to-date kortingen tot hun beschikking hebben. Bij het inwisselen van een promotie zorgden we voor een interessante social media integratie: als klanten de gebruikte korting op Facebook delen met hun vrienden, krijgen ze de mogelijkheid om deze later een tweede keer te verzilveren.

Een andere leuke feature is de verbeterde restaurantlocator: gebruikers zien altijd het dichtstbijzijnde McDonald's-restaurant en kunnen in één oogopslag zien of een restaurant al dan niet open is. Met een simpele druk op de knop kan je de aanwezige diensten bekijken of snel even inchecken met Foursquare.

Gebruikers kunnen in deze nieuwste versie ook het volledige productaanbod doorbladeren en blijven altijd op de hoogte van de laatste McDo-nieuwtjes.

De applicatie is sinds vandaag ook beschikbaar op Android, met dezelfde vernieuwende features. Tijdens de ontwikkeling van beide applicaties zijn de unieke eigenschappen van elk platform gerespecteerd geweest, terwijl er toch éénzelfde lijn door beide applicaties loopt.

McDonald's Belgium is momenteel beschikbaar voor Android vanaf versie 2.3.3, voor iOS 5.1+ en is tevens geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Probeer de applicatie zeker eens uit en laat ons weten wat u ervan vindt!

Reactie toevoegen

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.