CSS3 en HTML5 voor Pro-Duo websites

Duo zorgt ervoor dat ze steeds up-to date is met alle veranderingen in het wereldwijde web. Op die manier kunnen we dan ook onze klanten de service geven die zij verdienen, namelijk de beste!

Maar we doen niet enkel dit, we gaan nog een stap verder. We experimenteren, brainstormen, analyseren,... Duo zit niet stil!

Het volledige denk- en productieproces resulteert dan ook in prachtige websites zoals die van onze klant Pro-duo voor hun nieuwe merken Lômé Paris en L’Avoly. Bij de ontwikkeling van deze websites werden zowel het parallax effect als de verschillende transitie effecten gebruikt.

Maar wat zijn nu zijn deze effecten en wat is hun meerwaarde?

  • Het parallax effect zorgt ervoor dat verschillende elementen in de pagina bewegen aan verschillende snelheden. Dit zorgt voor een leuke surfervaring en creëert een gevoel van diepte binnen de website. Het effect oogt niet enkel mooi maar is ook zeer nuttig. Met behulp van parallax kunnen er bijvoorbeeld verschillende web elementen in de kijker worden gezet, er kan meer dynamiek aan de voorstelling van de producten worden gegeven, de gehele website kan worden veranderd in een verhaallijn,... Het parallax effect hebben we gebruikt op de homepagina van Lômé Paris.
  • Transitie effecten worden mogelijk gemaakt in CSS3 en dit zorgt voor een subtielere interactie met de klant. De transitie effecten kunnen namelijk worden gezien als er over een link wordt gehoverd of als er op die link wordt geklikt. Om het transitie effect te ervaren kun je eens bladeren door de producten van L'Avoly.

 

Reactie toevoegen

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.