Namgrass Nederland

Drupal development Namgrass

Beeld je in: volgende zomer kun je in plaats van het wekelijkse grasmaaien, elke week een uurtje langer van je terras genieten. Geen probleem met Namgrass! Nu kun je hiervoor in Nederland bij Sjoerd terecht. Voor hem hebben we een nieuwe Drupal website klaargestoomd.

We staan al langer in voor de Google Adwords campagnes en A/B testing voor Namgrass. Nu komt daar een eerste volledig ontwikkelde website voor de Nederlandse markt bij. De inspanningen voor zoekmachine optimalisatie (SEO) van de oude website hebben we bewaard. Zo kom je bij het zoeken op de bestaande keywords nog steeds op de juiste pagina in de nieuwe website. We vangen de links die geïndexeerd zijn in Google op, en sturen ze naar een pagina met dezelfde of gelijkaardige informatie in de nieuwe site. Een belangrijke tip voor het behouden van de ranking van de website in Google!

Op Namgrass Nederland kun je inspiratie opdoen voor je eigen project, je kunt er ook alle producten online bekijken, stalen of een offerte aanvragen. En Sjoerd vertelt je ook hoe hij je kunstgras kan plaatsen.

Reactie toevoegen

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.