Grow

je bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Het digitaal verhaal stopt voor ons niet na de lancering van je website. Een sterke online aanwezigheid blijft belangrijk. In ons zelf ontworpen Discover - Define - Create - Grow model is de laatste fase ‘Grow’ daarom van uiterst belang. Want wat ben je met een parel van een nieuwe website wanneer niemand hem weet te vinden? In de Grow-fase luidt onze missie dan ook als volgt; “Je bedrijf naar een hoger online niveau tillen door met behulp van een mix aan marketingkanalen kwalitatief verkeer naar je website te brengen!”

Grow

Samen starten we met een doeltreffende online marketingstrategie, die ervoor zorgt dat we zowel huidige als potentiële klanten aanspreken op ieder contactpunt van de customer journey, de zoektocht van geïnteresseerde tot klant. Een proces, waarbij de kennis en ervaring van zowel jullie eigen mensen als deze van onze digitale marketeers goed van pas komt.

Om de online aanwezigheid van je website naar een hoger niveau te tillen, streven wij naar een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten van zoekmachines, een optimale gebruikservaring voor je bezoekers van je website en niet onbelangrijk; het converteren van kwalitatieve bezoekers. Bovendien beschikken we als gecertificeerde Google Partner over de juiste knowhow om de producten of diensten van je merk of bedrijf online te promoten. Wil je bovendien de vooruitgang en de prestaties van je bedrijf beter bewaken? Dat kan! Wij maken KPI dashboards volledig op maat van je bedrijf.

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.