Roadmap

de ideale flow in kaart gebracht!

Nadat je digitale strategie is vormgegeven, jouw online business grondig geanalyseerd is en de opportuniteiten en knelpunten geïdentificeerd zijn, wordt de ideale workflow in kaart gebracht. Of anders gezegd: we stellen een plan van aanpak op waarin we de verschillende stappen van uw digitaal project uittekenen.

All you need is the plan, the roadmap, and the courage to press on to your destination.

Earl Nightingale

De uitvoering van je project van A tot Z

Om de uitvoering van je online project te garanderen en alles gestructureerd te benaderen, stellen we onze roadmaps traditioneel op via ons discover - define - create - grow - model. Nog tijdens de Discover-fase definiëren we de scope en de complexiteit van je project en maken we een tijdschatting en bijhorende planning op. Ook budgettair wordt een inschatting gemaakt van je digitaal project. In de daarop volgende fases gaat je project in uitvoering en werken we ook daar volgens de regels van de kunst! De architectuur van je nieuwe website of mobiele applicatie wordt vastgelegd en mits deze voldoet aan de verwachtingen wordt het startschot voor de ontwikkeling en de implementatie gegeven. De digitale strategie, de wireframes en het design worden omgezet in een goed werkende website of applicatie.

Daar stopt het verhaal niet voor ons, integendeel! Ook na de lancering bieden we je in de grow-fase de nodige marketingondersteuning. We brengen je website of mobiele applicatie tot bij het juiste publiek en streven ernaar om de vooropgestelde doelstellingen resoluut te behalen! Bovendien volgen we via Google Analytics het succes van je digitaal project op de voet. Zo kunnen we de key performance indicators - of kortweg KPI’s - die voor jou belangrijk zijn nauwgezet bijhouden en bijsturen waar nodig!

Open en transparante communicatie

Omdat we de beste resultaten wensen te realiseren, hechten we tijdens het volledige proces veel belang aan open en transparante communicatie. Transparante communicatie tussen onze developers, designers, marketeers..., maar ook met jou als klant. Op die manier wordt een vlotte samenwerking gegarandeerd en wensen we je zo nauw mogelijk te betrekken bij de volledige workflow zodat het eindproduct integraal voldoet aan je wensen.

Op zoek naar een digitale partner die jouw project vorm geeft van A tot Z? Contacteer ons! Samen bespreken we de mogelijkheden!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.