Social Media Advertising

een stevige communicatietool voor elk bedrijf!

We kunnen er niet langer om heen. Social media speelt een onmisbare rol in ons leven! Telkens opnieuw als we eens vijf minuten over hebben, lonkt onze smartphone om toch maar opnieuw te checken of de wereld rijker geworden is. En hier schuilt de opportuniteit voor jou en je bedrijf! Je dient aanwezig te zijn waar je doelgroep zich bevindt, of dit nu Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest is!

Activate your fans, don’t just collect them like baseball cards.

Jay Baer

Social Media Advertising: wat, hoe en waarom?

Adverteren op social media is hip! Het biedt een arsenaal aan targeting opties en laat je bovendien toe om te targeten op specifieke locaties, demografische gegevens, interesses etc.. En de advertentiemogelijkheden blijven zich maar uitbreiden! Op die manier kun je je boodschap op de meest geschikte manier overbrengen naar je doelgroep en kun je je doelgroep bovendien zelf kiezen! En hier houdt het niet bij op. De sterkte van social media tegenover offline platformen ligt in het feit dat ze interactie bieden, waardoor de kans groot is dat je als merk dichter bij de klant komt te staan. Consumenten houden er immers van om op social media veelvuldig te praten over je product, dienst of merk!

Scherm Social Media Advertising

Het belang van social media

Bij Duo beseffen we de impact van social media. Wanneer het woord ‘social media’ nog maar uitgesproken wordt denken we met zijn allen spontaan aan Facebook. En niet onterecht. Recente cijfers (September 2016) geven immers aan dat Facebook met een netlengte voorsprong op de eerste plaats staat wat betreft de meest gebruikte sociale netwerksite. Het platform heeft maar liefst 1,8 actieve gebruikers. Plaats 2 en 3 gaan naar WhatsApp en Facebook Messenger.

Omdat deze netwerken steeds meer deel gaan uitmaken van ons leven, stippelen we samen met jou je digitale strategie uit, zetten we uitdagende social media doelen op en bakenen we je doelgroep zorgvuldig af. Bovendien volgen we als digitale experten de nieuwste ontwikkelingen op de voet, waardoor we je telkens opnieuw kunnen voorzien van deskundig advies. We noemen onszelf dan ook niet voor niets een one-stop-shop voor al jouw advertentiecampagnes op social media.

Benieuwd naar de kracht van social media advertenties? Neem contact met ons op! Samen zoeken we uit wat we voor je bedrijf kunnen betekenen!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.