Aftellen kan beginnen, want vrijdag is het zover. Black Friday!

2 min.

Aftellen kan beginnen, want vrijdag 24 november is het zover. Black Friday! Zet deze dag dus alvast in je agenda en profiteer van leuke aanbiedingen, deals en acties in verschillende productcategorieën. Graag nog wat tips? Dan helpen wij graag!

“Because I bought it on sale, I actually made money!”

#01 Een voorbereid man of vrouw is er 2 waard

Check de website van Black Friday en maak op voorhand al een selectie van producten, waarin je geïnteresseerd bent. Volg ook je favoriete winkels op sociale media en blijf zo op de hoogte van leuke Black Friday aanbiedingen.

#02 Snellere checkout 

Maak op voorhand de nodige accounts aan op de websites met producten die je absoluut MOET hebben, want zo kan je sneller afhandelen! 

#03 Leg je budget vast

Black Friday deals kunnen oooh zo verleidelijk zijn. Voor je het weet heb je honderden euro’s gespendeerd. Om er geen financiële kater aan over te houden, leg je jezelf dus best op voorhand een maximum shopping bedrag op.

Black Friday - Duo

#04 Check je kortingen

Het is niet omdat een website claimt dat een product in afslag is, dat het dat ook effectief zo is. Is je aankoop op Black Friday effectief voordeliger? Ga voor je doel en niet voor het koopje! Voldoende research naar de beste prijs voor je favoriete product is zeker aan te raden.

#05 Controleer de retour policy 

Controleer de retour policy alvorens je overgaat tot het aankopen van je product. Blijkt je aankoop dan toch niets te zijn of heb je er later spijt van? Dan weet je alvast wat de retour opties zijn.

Wij wensen je alvast veel succes met de zoektocht naar de leukste aanbiedingen. Mis je toch nog een koopje? Vrees dan niet, want de meeste winkels gaan vaak door tot en met maandag 27 november, ‘Cyber Monday’.

Bij Duo houden we alvast volgende gedachte in ons hoofd “Friday is a day for shopping & Black Friday is a day for crazy shopping”! Geniet ervan!