‘Best Digital App’ met Westvleteren ?

2 min.

Deze ochtend kunnen we tijdens het eten van de chocolade die de Sint bracht (er zijn geen stoute kinderen bij Duo), genieten van onze prachtige Feweb prijs! Met Westvleteren wonnen we de categorie ‘Best Digital App’. En dat we daar trots op zijn!

‘Best Digital App’ met Westvleteren.
De Feweb Excellence Awards

Tijdens de Feweb Excellence Awards worden op het einde van het jaar de beste Belgische website, webshops, campagnes en applicaties in de bloemetjes gezet. Ook dit jaar waren er een 60-tal prachtige cases ingediend. Dat de Belgische web-agency wereld goed bezig is, konden we op een avond als gisteren aan den lijve ondervinden. Meer en meer wordt er naast puur technische implementaties ook gekeken naar de impact en het online verhaal. Iets waar we bij Duo ook hard op inzetten.

Bierverkoop Westvleteren

Anno 2019 besloten de broeders om het bierverkoopsysteem aan te passen zodat meer mensen de kans krijgen hun geliefkoosde Trappist Westvleteren aan een correcte prijs aan te kopen. In Duo en Nascom vonden ze dan ook de ideale partner om voor hen een gebruiksvriendelijk maar vooral uiterst flexibel online verkoopplatform te b(r)ouwen. Dit platform is in combinatie met een uitgebreid voorraadbeheer, op maat gemaakte traceerfuncties en hulpmiddelen ter ondersteuning van de boekhouding, voor de broeders van Westvleteren de perfecte webapplicatie om hun verkoop te optimaliseren.

Ontdek onze showcase
Joris Van Hoof

"We waren met het volledige team sowieso al heel trots op dit project. Het feit dat we hiervoor een award mogen in ontvangst nemen is echt wel de kers op de taart!"

Joris Van Hoof
Lead account

Ook nood aan een goede aanpak voor jouw digitalisering?