Drupalcamp 2014 In Gent

Drupalcamp is een jaarlijks evenement waar professionele Drupal developpers samenkomen om ervaringen uit te wisselen. Hieronder vindt u de nodige informatie.

Wilt u meer te weten komen over Drupal?

Drupalcamp 2014 vindt dit jaar plaats op vrijdag 7/11 en zaterdag 8/11 in de stad Gent. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij professionele Drupal developers de toekomst van het open source content management platform bespreken via lezingen, discussies en via het uitwisselen van ervaringen. Uiteraard zullen ook de Drupal developers van Duo hier aanwezig zijn!

Daarnaast is Vincent Klapwijk, één van onze Drupal developers, gastspreker op Drupalcamp 2014. Zo zal hij dit jaar zijn ervaring en mening toelichten over het vinden van de juiste balans tussen coderen en configureren in Drupal. Meer informatie hierover kan u terug vinden via de website van Drupalcamp 2014.

Onze developers kijken alvast uit naar de komende twee dagen en hopen hier zowel hun eigen ervaringen te delen als die van collega developers te horen. Alle extra informatie zoals overige gastsprekers en schema's kan u terug vinden op de website van Drupalcamp zelf.

Een eigen Drupal website

Had u zelf graag wat meer informatie ontvangen over een eigen website gemaakt in Drupal? Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren. Het volledige Duo team staat steeds voor u klaar en helpt u graag verder met professioneel advies!