Duo breidt uit naar Genk en Antwerpen

6 min.

Duo kondigt met trots de overname van Nascom aan. Dankzij de samensmelting met de sectorgenoot uit Genk behoort de nieuwe groep tot de top van de digital agencies in Vlaanderen.

Duo kondigt met trots de overname van Nascom aan. Dankzij de samensmelting met de sectorgenoot uit Genk behoort de nieuwe groep tot de top van de digital agencies in Vlaanderen. Duo bestaat 20 jaar en kende de voorbije jaren een sterke groei in het ontwikkelen van digitale strategieën, complexe webplatformen en innovatieve mobiele applicaties. Een trend die wordt verdergezet en waarbij de overname van Nascom een grote rol speelt. Het combineren van beide teams en hun expertise zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn in de toekomst.

Nascom, een logische keuze.

Sinds onze oprichting in 1996 behoort Duo tot de pioniers van het Belgische web, de voorbije 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een full service digital factory. Met 40 gemotiveerde digitale experten helpen we bedrijven bij het uitwerken en uitvoeren van hun digitale projecten. De overname van Nascom is een logische stap in ons groeiproces voor de komende jaren. De combinatie van beide teams zorgt ervoor dat we nog beter, nog sneller en nog flexibeler gaan inspelen op vragen van onze klanten. Met vestigingen in Brugge, Genk en Antwerpen wordt ook onze regionale positie versterkt.

Twee aparte merknamen

Nascom werd opgericht in 2003 en telt vandaag 15 medewerkers. Sinds hun oprichting zijn ze steevast een gevestigde waarde binnen de sector. In totaal zal de nieuwe samengestelde groep ruim 55 medewerkers tellen. Toch blijven beide entiteiten doorgaan onder hun eigen merknaam, dit net omwille van de sterke positie van beide bedrijven op de markt. Het potentieel zit hem dan ook in het samenbrengen van onze gezamenlijke knowhow, niet alleen voor ons maar ook vooral voor u als klant.

Zowel bij Duo als bij Nascom is de ambitie groot, samen met u als klant werken we steeds vanuit een langetermijnstrategie en denken we mee aan de uitbouw en implementatie van digitale strategieën die op termijn de grootste meerwaarde bieden voor u.

Het volledige persbericht kan u hier lezen.