Duo en Nascom teambuildingsdag

3 min.

Op vrijdag 26 februari 2016 kwam Nascom uit het verre Limburg naar Brugge om Duo beter te leren kennen. Benieuwd naar ons avontuur? Lees hier wat we allemaal gedaan hebben.

Duo en Nascom

Duo heeft een tijdje geleden sectorgenoot Nascom overgenomen. Hoewel beide ondernemingen steeds twee verschillende entiteiten zullen blijven, delen we vanaf nu onze kennis en expertise met elkaar. Om elkaar wat beter te leren kennen en om Nascom het mooie Brugge te laten ontdekken, werd 26 februari omgedoopt tot de Duo en Nascom teambuildingsdag.

Nog voordat Nascom arriveerde bij Duo werd hen door middel van een heus raadsel gevraagd om op een plattegrond aan te duiden welke Duo collega aan welke bureau zit. Door onder andere onze ‘vieze goestjes’ en ‘stiekeme verslavingen’ konden ze zich een beeld vormen van wie waar zit. Een leuke activiteit om zich bezig te houden tijdens de busrit terwijl de medewerkers van Duo genoten van een uitgebreid ontbijt.

Met de spelersbus van KRC Genk arriveerden onze Limburgse collega's toe in stijl voor ons kantoor in Brugge. Met Club Brugge tegen KRC Genk in de Jupiler Pro League in het achterhoofd, was de toon alvast snel gezet.

Hoe zag onze dag eruit?

De eerste activiteit

Na een eerste kennismaking, hield onze CEO Véronique Dugardyn een heuse welkomstspeech waarbij de dag officieel van start ging. Het eventbureau The Media House had voor ons een boeiende maar ontspannende dag voorzien.

Het doel van de dag was om elkaar beter te leren kennen. De werknemers van Duo werden in verschillende groepjes van 3 tot 4 personen opgedeeld waarbij steeds een collega van Nascom werd toegevoegd. Speed-datings-gewijs schoven onze Limburgse vrienden, na 2 minuten, door naar een volgende groep totdat de cirkel rond was en iedereen zich aan elkaar had voorgesteld.

De lunch

Na de eerste activiteit begonnen de buikjes te knorren. Met z’n allen gingen we een lekkere wokschotel eten in het Brugse restaurant "De Stoepa" waarna we vervolgens vertrokken richting 3 paardentrammen voor een rondreis in het mooie Brugge.

De tweede activiteit

Na een uur bereikten we onze eindbestemming, brouwerij De Halve Maan. Hier genoten we van een rondleiding gevolgd door een Brugse Zot van het vat. Onze collega's van Nascom werden zo volledig ondergedompeld in de Brugse sfeer.

Terug naar Genk

Toen we na het bezoek terug aan ons kantoor aankwamen, stond de bus onze collega's van Nascom al op te wachten om hen terug naar huis te voeren. Om de dag te eindigen werd er met z'n allen nog een pintje gedronken op ons kantoor om na te praten over de dag.

duo nascom teambuilding brugge