Duo wordt Duo digital factory

2 min.

Duo is sinds begin dit jaar geëvolueerd naar een digital factory. Een verandering die zorgt voor een nieuwe aanpak.

Digital factory

Duo is sinds 1996 gespecialiseerd in het bouwen van websites en internet applicaties, dit maakte van Duo één van de pioniers van het Belgische web. Sinds dit jaar zijn we geëvolueerd naar een digital factory. Een verandering die nodig was om naast het bouwen van websites en mobiele applicaties ook een analyserende, adviserende en uitvoerende rol te spelen bij het bepalen van uw digitale marketingstrategie.

Digitale positionering

Aan de hand van workshops of brainstormsessies ondersteunen wij bedrijven bij hun positionering op de digitale markt. We vertalen uw huidige marketingstrategie naar een digitale aanpak en steunen hiervoor op websitesmobile apps en online marketing. Dit gebeurt steeds in samenwerking met uw bedrijf of marketingdepartement.

Pro-actief

Van start tot einde denkt Duo pro-actief met u mee. We werken met een concreet stappenplan waarin we de online strategie, de nieuwe website en/of mobile app koppelen aan de reeds bestaande strategie van uw bedrijf. Een proces waarbij een voortdurende samenwerking nodig is tussen onze techneuten (developers), creatievelingen (designers), strategen (online marketeers) en planners (project managers). Een samenwerking die ervoor zorgt dat uw bedrijf de juiste digitale weg inslaat!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.