Zilver en Goud op de FeWeb Excellence Awards.

2 min.

Voor de derde maal op rij, reikte FeWeb prijzen uit aan de technisch meest performante websites van het afgelopen jaar. Duo sleepte dit jaar twee awards in de wacht. Trots stellen we hieronder voor met welke websites we in de prijzen vielen!

Technisch performante sites

Wie bouwde het afgelopen jaar de technisch meest performante websites? De FeWeb Excellence Awards analyseerden 104 inzendingen op basis van een aantal objectieve criteria zoals snelheid, linkkwaliteit, SEO, mobile vriendelijkheid, toegankelijkheid en juridische conformiteit

Zilver voor het Zwin Natuur Park

De voorbije jaren werd er volop gewerkt aan een totale vernieuwing van het Zwin Natuur Park. De oude website stond echter in fel contrast met deze nieuwe frisse uitstraling. Hoog tijd om beiden op elkaar af te stemmen. Afgelopen jaar ontwikkelden we in nauw overleg met de mensen van het Zwin Natuur Park een redesign voor hun bestaande website. Het resultaat? Een vernieuwde website die perfect aansluit bij de ervaring die je als bezoeker krijgt wanneer je een dagje het Zwin Natuur Park bezoekt. Deze geslaagde missie voor het zwin leverde ons een 2de plaats op de FeWeb Excellence Awards op.

FeWeb Excellence Awards 2017 - Duo
Goud voor Meubili

Meubili verkoopt out- en indoor meubelen en biedt haar klanten advies op maat aan tot in de kleinste details van hun tuininrichting. Onze doelstelling? Deze klasse en expertise door trekken in de website, bezoekers inspireren en hen motiveren een bezoek te brengen aan één van de showrooms. De nieuwe Meubili website werd volledig ontwikkeld in Drupal 8, met een modern responsive design en een uitstekende performance. Daarnaast werd er voor Meubili ook uitzonderlijk veel aandacht besteed aan het SEO optimaliseren van de website, namelijk het voorzien van passende meta titles en meta tags op elke pagina, het uitschrijven van SEO geoptimaliseerde teksten … Dit alles vertaalt zich in een stijging van het verkeer op de website met 45% sinds de GO Live en leverde ons maar liefst een 1ste plaats op op de FeWeb Excellence Awards.