Duo zet in op Magento

3 min.

Als pioniers in de sector hebben wij de afgelopen 22 jaar de technologie enorm zien veranderen. Toen Duo voor het eerst websites maakte, bestond er nog geen achterliggend content management systeem (CMS) en schreven we dit nog in ons eigen DuoCMS. Gelukkig is dat anno 2018 ondenkbaar geworden en bestaan er nu tal van mogelijkheden. Om optimaal mee te draaien in het constant evoluerende digitale landschap bieden we bij Duo ook de e-commerce software Magento aan.

Diverse frameworks

We zijn fanatiek in het leveren van kwaliteit en service en bieden onze klanten graag alle mogelijkheden om hun project succesvol te kunnen realiseren. Naast Drupal, Symfony, Java,...  werd Magento dan ook de volgende expertise die we bij Duo uitbouwden. We zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van meerdere technologieën noodzakelijk is om in te spelen op de noden van onze eigen klanten, maar ook op de wensen van hun eindklanten. Ons gedreven team van experts analyseert elk project grondig en stelt bijgevolg de meeste geschikte aanpak voor. 

Magento is interessant voor klanten die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk framework met out-of-the-box betaalkoppelingen, uitgebreide promotiemogelijkheden, voorraadbeheer, facturatie, meertaligheid,… kortom een sterke basis voor een performante webshop.

Mathieu Cardinael - COO
Magento webshop op maat

Magento is een open-source software en daar zit nu net het grote voordeel: dagelijks helpen duizenden developers en experts mee om Magento te verbeteren. Magento webshops bieden online verkopers veel flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Dankzij de vele koppelingen en extensies maakt Magento digitaal maatwerk perfect mogelijk. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en zo uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.
 

We staan achter Magento net zoals we zoveel jaren terug met volle overtuiging gestart zijn met Drupal. Waar bij Drupal de content, de beleving en de ervaringen op de webshop primeren, kan je bij Magento rekenen op een sterke ruggengraat gekoppeld aan functionele e-commerce logica. We zijn vastbesloten om met deze technologie opnieuw succesvolle projecten te bouwen en samen met onze klanten een extra boost aan hun e-commerce ambities te geven!

Goesting gekregen om samen een project in Magento uit te bouwen? Of gewoon nieuwsgierig naar hoe we jouw webshop zouden vormgeven? Contacteer ons!