make it fly verwelkomt EntityOne

2 min.

Met maar liefst 15 experts, stapt EntityOne aan boord bij make it fly. EntityOne is een webagency gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Drupalplatformen. EntityOne is sinds 2012 een vaste waarde in het digitale landschap, met een voortreffelijke kennis van Drupal. Een perfecte aanvulling voor onze Drupal-genieën en onze groep!

Hello, EntityOne!

De laatste tien jaar heeft EntityOne zich ontpopt tot een bekwaam webagency, gespecialiseerd in Drupal, die middelgrote tot grote organisaties voorziet van websites en webapplicaties op maat. De onderneming werd opgericht door Maarten De Block en heeft twee vestigingen, op de locaties Kortrijk en Gent. EntityOne spitst zich toe op het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Drupalplatformen voor hun klanten.

Ze slagen er telkens in om de doelstellingen van hun klanten te vertalen naar een krachtige digitale strategie die duidelijk voelbaar is in hun Drupalproducten. Een staaltje expertise om trots op te zijn én de perfecte match voor make it fly!

entityone vervoegt make it fly

Vijf ervaren partners met één gezamenlijk doel

Na de verwelkoming van Mediasoft in 2021, is EntityOne de vijfde partner in crime onder de naam van make it fly. Dankzij hun aanvullende expertise, blijft make it fly zich verder toeleggen op het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfsintegraties, waarbij digitale vraagstukken van klanten van A tot Z op maat worden uitgewerkt.

Met meer dan 80 experts, vervullen we de veelvuldige vraag naar digitale disciplines: van strategie tot content, hosting tot webdesign, backend en frontend development tot marketing en met uiteraard 24/7 support!

Lees het volledige persbericht hier!
make it fly - Mathieu Cardinael, CEO

"We hadden reeds voor ogen om onze bestaande hub in Gent, waar Corecrew gevestigd is, uit te breiden. Met deze overname zetten we onze toonaangevende Drupal expertise opnieuw extra kracht bij en willen we tegemoet komen aan de aanhoudende vraag naar Drupal-diensten."

Mathieu Cardinael
CEO make it fly

Maak kennis met make it fly!