We bundelen de krachten!

2 min.
make it fly logo en branding
We bundelen onze krachten en vormen de make it fly groep

Dankzij de overname van het Gentse digital agency Corecrew, brengt Duo drie ervaren partners samen in één sterke groep: ‘make it fly’. 

Elk bedrijf behoudt zijn eigen identiteit en gaat elke dag aan de slag om uw nood aan diepgaande digitalisering naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we niet enkel uit Brugge (Duo) en Genk (Nascom), maar voortaan dus ook vanuit een extra locatie: Gent (Corecrew).

Bij ieder van ons kunt u steeds rekenen op een getalenteerd team van gedreven strategen, designers, developers en marketeers.

make it fly management
Drie sterke bedrijven in één verhaal

De groep richt zich vooral tot middelgrote en grote ondernemingen, die volop bezig zijn met de digitale transformatie.

“Make it fly is meer dan alleen maar een ontwikkelaar van websites en mobiele applicaties. Die zijn vaak slechts de uitvloeisels van oplossingen die we aanbieden inzake het digitaliseren en samenbrengen van bedrijfsprocessen, het koppelen en optimaal benutten van ERP- en CRM-data, maar even goed het stroomlijnen van interne logistieke processen, de integratie met o.a. betaalplatformen en stockbeheer”, aldus Véronique Dugardyn.

“We willen als een betrouwbare partner op een pragmatische manier meehelpen met het uitbouwen van de digitale business van onze klanten. Innovatie beschouwen wij als het zoeken naar net die oplossingen die onze klant nodig heeft.”

Foto vlnr: Joachim De Schagt (Corecrew), Véronique Dugardyn (Duo), Yves Vanstraelen (Nascom), Mathieu Cardinael (Duo).

Véronique Dugardyn

Het samenbrengen van de drie bedrijven zal onze slagkracht verhogen. Het delen van kennis en combineren van vaardigheden tussen de verschillende teams zal ons in staat stellen om nog meer complexere projecten aan te vatten en nog betere digitale oplossingen uit te dokteren.

Véronique Dugardyn
Founder

Kennis maken met onze groep?