Digitale analyse

een inzichtrijke analyse van jouw digitale zichtbaarheid!

Het credo ‘meten is weten’ ligt ons nauw aan het hart. Daarom gaan we bij elke nieuwe klant/prospect van start met een grondige analyse van hun online aanwezigheid. Dit geeft ons een klare kijk op de huidige situatie van het bedrijf, de sector, de noden én wensen, waardoor we de optimale online aanpak kunnen uitstippelen, gestaafd met duidelijke data.

The goal is to turn data into information, and information into insight.

Carly Fiorina

Wat wordt gemeten?

In eerste instantie starten we met een diepgaande websiteanalyse. Op die manier krijgen we een duidelijk overzicht van de prestaties van je huidige website. Wie zijn je bezoekers? Hoe komen ze op je website terecht? Wat zoeken ze op je website? Hoe ziet je website er technisch, content- én design-wise uit? Daarnaast gaan we ook heel gericht op zoek naar opportuniteiten en zwakheden waarop ingespeeld kan worden met de nieuwe website. Indien je huidige website bijvoorbeeld knelpunten bevat, die ervoor zorgen dat bezoekers afhaken nog voor ze een bestelling plaatsen of contact opnemen, dan wordt dit meegenomen in de plannen voor de nieuwe website. Op die manier zal beter voldaan worden aan het verwachtingspatroon van jouw doelgroep en zal de usability - uiteraard - verhogen.

In tweede instantie wordt eveneens de effectiviteit van jouw bestaande digitale strategie onderzocht en worden eventuele hiaten blootgelegd. Wordt de juiste boodschap tot bij de doelgroep gebracht? Wordt op een doeltreffende manier toegewerkt naar de doelstellingen? En bovenal, bestaat er een succesvolle fit met de offline strategie? We bijten ons vast in je website en overige marketingkanalen en bezorgen je een gedetailleerd overzicht met concrete actiepunten om je online aanwezigheid te boosten!

Benieuwd naar de prestaties van je website en de effectiviteit van je digitale strategie? Met een op maat gemaakte digitale analyse verkrijg je de juiste inzichten om doelgericht actie te ondernemen en je digitale werking te optimaliseren. Benieuwd? Neem contact met ons op!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.