Enterprise Applications

met de focus op je business

Enterprise Applications zijn ontworpen om in een bedrijfsomgeving te draaien. Deze software is vaak kritiek voor het uitvoeren en de groei van je business. Daarom worden deze component-gebaseerde applicaties ontworpen met betrouwbaarheid, uitbreidbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid in gedachten.

De toenemende complexiteit van hedendaagse business applicaties zorgt ervoor dat er nood is aan diversiteit van technologie, maar ook aan specialisatie en expertise. Wij bieden alle profielen die nodig zijn voor je informatiesystemen en koppelen moeiteloos je website of mobiele applicatie aan interne infrastructuur of externe services.

Enterprise Application Architecture

De traditionele aanpak

De traditionele aanpak voor het bouwen van Enterprise Applications maakt gebruik van gelaagde structuren. Deze gelaagde structuren hebben intussen hun degelijkheid bewezen. Daarom leidt de traditionele aanpak tot een betrouwbare en veilige applicatie.

De moderne aanpak

De moderne aanpak maakt gebruik van microservices. Deze losgekoppelde services worden onafhankelijk van elkaar gemaakt, elk in hun eigen technologie. Bovendien lenen microservices zich tot enorme uitbreidbaarheid en schaalbaarheid. De implementatie van microservices met traditioneel gelaagde structuren vormen de moderne bouwstenen voor softwareontwikkeling.

Enterprise applications

Enterprise Application Integration

Softwarepakketten die in je bedrijf gebruikt worden, leiden vaak een solitair bestaan. Om al deze software optimaal te benutten zouden ze samen moeten werken. Via Enterprise Application Integration rijgen wij onafhankelijk ontwikkelde applicaties voor je aan elkaar.

Wij kunnen bovendien ook de mogelijkheid bekijken om software die origineel niet voor integratie ontworpen is, alsnog te integreren met andere software. Soms gebeurt dit zelf met technologieën die je nog nooit gebruikt hebt of van gehoord hebt. Voor deze uitdagingen vertrouwen wij op onze polyglotte ontwikkelaars.

Domain Logic

Één van de belangrijkste aspecten van Enterprise Applications is de domein logica. Jammer genoeg wordt dit te vaak onderschat en wordt het vergeten om deze te analyseren en begrijpen.

Het betreft je business regels, je validaties en je berekeningen die op de data uitgevoerd worden, voordat deze op het scherm getoond worden. Voor eenvoudige database filters is er vaak geen domein logica nodig, maar voor vele bedrijfskritische software is dit een complex en dynamisch gegeven. Daarom denken wij altijd met je mee en bouwen we graag een langdurige relatie op als we je bedrijfssoftware ontwikkelen.

Dreig je achterover te vallen van de complexiteit van dit alles? Niet nodig! Wij koppelen moeiteloos je website of mobiele applicatie aan interne infrastructuur of externe services en zorgen ervoor dat jij je hier zelf niet langer zorgen over moet maken.

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.