Gecertificeerde Google Partner

Zoek je een Google Partner om succesvol te adverteren in Google? Dan ben je bij Duo aan het juiste adres! Wij trotseren namelijk al jaren de Google Partner-badge.

Google Partner-badge

Om te behoren tot de partners van Google, dienen onze online marketeers jaarlijks te slagen voor de door Google opgestelde examens. Hierdoor beschikken wij over sterke kennis en ervaring in het online promoten van diverse producten, merken of bedrijven in de zoekresultaten van Google

Met deze erkenning garanderen we jouw bedrijf op ieder moment professionele diensten binnen het Google platform, die resulteren in succesvolle online marketing projecten. We staan namelijk rechtstreeks in contact met Google, waardoor we beroep kunnen doen op hun ondersteuning voor jouw bedrijf. Bovendien hebben we als Google Partner toegang tot events en trainingen, waardoor we over de nodige expertise beschikken om jouw online doelstellingen te realiseren.

 

 

Zoek je een Google Partner om succesvol te adverteren in Google? Onze digital marketeers halen het maximaal rendement uit jouw budget. Benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.