Webapplicaties

online gegevens op ieder apparaat

Een webapplicatie is een programma dat draait op internet en toegankelijk is via een webbrowser. Je hoeft het programma dus niet te downloaden. Je hebt de mogelijkheid om de gebruiker te laten inloggen of om de applicatie vrij te laten gebruiken. De gegevens van de webapplicatie worden online opgeslagen. Zo beschik je overal over dezelfde gegevens, op ieder apparaat met een internetconnectie. Een webapplicatie brengt zo dus veel voordelen met zich mee! Als je jouw klanten of medewerkers een extra dienst wenst aan te bieden in de vorm van een webapplicatie, dan krijgen wij dit zonder problemen voor elkaar! Wij zorgen ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je wilt en dat jouw gebruikers er graag gebruik van maken.

Webapplicaties

Wat zijn de voordelen van een webapplicatie?

Positieve ervaring

Een goedwerkende webapplicatie is de ideale manier om een positieve ervaring bij jouw klanten en/of medewerkers op te wekken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geen installatiekosten

Een webapplicatie is software die je gebruikt via een webbrowser. Je hoeft je software dus niet meer op een cd te branden om op te sturen. Gebruikers kunnen gratis of mits betaling jouw dienst gebruiken.

Alle toestellen

Je hoeft de software ook niet meer op ieder toestel te installeren. De gebruiker surft naar de browser en kan op eender welk toestel van de applicatie gebruik maken, zolang er een internetverbinding is.

Gemakkelijk up-to-date te houden

Doordat alles op een server draait, kan je heel gemakkelijk updates uitvoeren. De software wordt automatisch aangepast en jouw klanten en/of medewerkers hoeven zelf geen updates te installeren.

Meerdere gebruikers

Met een webapplicatie is het ook gemakkelijk om met meerdere personen tegelijk te werken. Alles wordt automatisch opgeslagen. Bovendien hoef je niet te wachten tot de andere persoon klaar is!

Webapplicaties

Voorbeelden van webapplicaties?

Webapplicaties worden dagelijks gebruikt. Denk maar aan:

  • Online routeplanners
  • Bestelsystemen (webshop)
  • Stockbeheer
  • Online bankieren
  • Online ticket reservatiesystemen
  • Orderopvolging door jouw vertegenwoordigers via tablets
  • Software as a service (saas)

Gekende webapplicaties zijn bijvoorbeeld Gmail en Office365. Voor deze webapplicaties heb je online een account nodig. Webapplicaties kunnen een enorme meerwaarde betekenen voor jouw klant en als USP gebruikt worden om je concurrenten een stap voor te zijn.

Een geweldig idee voor een webapplicatie? Het Duo team kan jouw idee zonder problemen realiseren! Wij zorgen ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je wilt en dat jouw gebruikers er graag gebruik van maken. Hoe kunnen wij helpen?

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.