Webshop

blaas je e-commerce verhaal leven in met een krachtige webshop!

Steeds meer consumenten zetten hun zoektocht naar producten en services digitaal in. Het is dus van uiterst belang dat je online aanwezig bent en je jouw producten en services op een digitale toonbank kunt presenteren. Wij verzekeren jouw digitale presence met een krak van een webshop.

Webshop - 1

Een webshop voor jouw digitale strategie

In tegenstelling tot een fysieke winkel, is een webshop 24u op 24u en 7 dagen op 7 open en toegankelijk voor jouw bezoekers. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de klok rond te verkopen. Een webshop betekent dan ook het startschot van jouw e-commerce verhaal en is een fundamenteel onderdeel van je digitale strategie en digitale transformatie.

Webshop - 2

Een webshop van A tot Z

Alvorens we van start gaan met de ontwikkeling, stippelen we tot in de puntjes een plan van aanpak uit in tijdens onze Discover-fase. Door verkennende gesprekken leren we jouw bedrijf en producten kennen (en dan bedoelen we ook écht leren kennen) om zo een gepaste technologie te vinden voor jouw specifieke webshop. Dankzij een grote in-house expertise, zijn we in staat om verschillende technologieën voor te stellen. Magento, Drupal Commerce of een volledig platform op maat: er zijn geen grenzen.

We vertrekken vanuit jouw wensen, de noden van je gebruikers en onze know-how. Met deze informatie zorgen wij voor de ontwikkeling en het design van je webshop. Daarnaast bedenken we de gepaste strategie die past bij jouw e-commerce verhaal. We denken mee na over het volledige plaatje om van je webshop een succesverhaal te maken!

Webshop - 3

Feilloze user-flow

Ondanks dat jouw producten in de webshop in de schijnwerpers staan, blijft de eindklant altijd centraal. Tenslotte zijn zij degene die jouw producten aankopen en je van conversies moeten voorzien. Gebruiksvriendelijkheid is dus van essentieel belang en creëert ook een gevoel van vertrouwen. Een onmisbaar gegeven in de digitale wereld.

Onze expertise gaat veel verder dan alleen de technische opzet van jouw webshop en het maken van de nodige koppelingen met jouw database. Onze knappe strategen en creatives zorgen voor een feilloze flow doorheen jouw webshop, zodat jouw klant zich perfect weet te navigeren naar het eindstation.

Onze passie is om next-level webshops te bouwen aan de hand van de laatste trends en technologieën. Wil je meer te weten komen over onze werkwijze en ben je benieuwd naar wat wij voor jouw online winkel kunnen betekenen? Spring eens binnen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.