Websites & Webshops

vergeet je 'online presence' niet!

Steeds meer potentiële klanten googlen - thuis en onderweg - naar je producten en diensten via allerlei schermen. Het is dus van uiterst belang dat je online aanwezig bent én dit met een professionele website of webshop.

A website without visitors is like a ship lost in the horizon.

Dr. Christopher Dayagdag

Heb je nog geen bedrijfswebsite?

Dan is het dringend tijd om daar verandering in te brengen! Tegenwoordig gaan je klanten en potentiële klanten meer en meer online gaan zoeken. In dit ‘google-zoek-resultaten-lijstje’ mag jouw website dus zeker niet ontbreken! Een bedrijfswebsite brengt naast gebruiksgemak een aanzienlijke tijdswinst met zich mee. Dit zowel voor je klanten als voor jezelf. De ‘online presence’ van je bedrijf, verlies je dus best niet uit het oog. Je klanten en potentiële klanten verwachten je namelijk online terug te vinden om op de hoogte te blijven van het aanbod producten, diensten, acties … Of net om informatie te zoeken en op te vragen. Denk maar aan je openingsuren, telefoonnummer, adres, recensies en zoveel meer. 

Wij ontwikkelen Drupal websites die gezien mogen worden. Websites die volledig passen bij de uitstraling van je bedrijf, gebruiksvriendelijk zijn en efficiënt de informatie aan je klanten aanbieden. Het volledige plaatje moet kloppen. Én dit voor de volle 100%.

Websites

Een webshop starten?

Een webshop is het begin van een e-commerce strategie. In tegenstelling tot een fysieke winkel, is een webshop 24u op 24u en 7 dagen op 7 open. Hierdoor kan je de klok rond verkopen.

Wil je ook een webshop integreren in je digitale strategie??

Is het antwoord op bovenstaande vraag 'ja'? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Duo ontwikkelen we professionele webshops. Hierbij maken we steeds gebruik van de technologie die het best bij jouw specifieke situatie past. Afhankelijk hiervan kiezen we er voor om de webshop in Magento of Drupal Commerce te ontwikkelen. We vertrekken vanuit je wensen, de noden van de gebruiker en onze know-how. Met deze informatie zorgen wij voor de ontwikkeling en het design van je webshop. Daarnaast bedenken we de gepaste marketingstrategie die past bij jouw e-commerce verhaal. We denken mee na over het volledige plaatje om van je webshop een succesverhaal te maken!

Stand-up meeting

Lanceer je binnenkort een campagne?

Een goede manier om data te verzamelen van potentiële klanten is via een campagnewebsite. Een campagnewebsite zorgt ervoor dat je rekening kan houden met de belevingswereld van je consument. Door je (potentiële) klanten aan te spreken met een sterke tone of voice, is de kans groter dat ze op je website blijven.

Onze passie is om websites en webshops te bouwen aan de hand van de laatste trends en technologieën. Wil je meer te weten komen over onze werkwijze en ben je benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Spring eens binnen voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.