Floralux

Moderne Drupal 7 website.
Duo

Floralux is een gekende naam in de decoratie- en tuinsector in België. Uitgegroeid van een kleine bloemenwinkel naar een heus tuin- en decoratiecentrum van 17000 m² en ongeveer 150 werknemers.

De uitdaging.

Net zoals een bloem verliest ook een website uiteindelijk zijn geur en kleur. Daarom wou Floralux een nieuwe website die future proof is in dit digitale tijdperk. Ze gingen op zoek naar een geschikte partner die hen hierbij kon ondersteunen.

Floralux wilde dat de nieuwe website er visueel prachtig uitzag en dat de bezoeker de grote hoeveelheid aan interessante content op een gebruiksvriendelijke manier terugvindt. 

De oplossing.

Onze web developers zorgden voor de integratie tussen de plantencataloog en het plantenlijstje dankzij de koppeling via het ERP systeem van Floralux. Nu kunt u gemakkelijk via de plantencataloog planten toevoegen aan uw plantenlijstje. Dit lijstje kunt u dan vervolgens uitprinten of als bedrijf een offerte aanvragen.

Het resultaat.

De nieuwe website is heel visueel opgebouwd. Door het gebruik van foto’s, iconen en de verschillende kleurencombinaties krijgt u een website die er heel knap uitziet. Tegelijkertijd hebben we steeds de bezoeker in ons achterhoofd gehouden om de handige content die Floralux gemaakt heeft zo gebruiksvriendelijk te presenteren aan de bezoeker. Zo vindt iedereen gemakkelijk terug wat hij/zij zoekt.

Mockup Floralux
Wireframes Floralux website
Wireframes Floralux website
Design Floralux website
Logo Floralux

Tuinkalender

Nog een handige feature is de tuinkalender. Door slim gebruik te maken van de slider kunt u als bezoeker op een eenvoudige manier de maand kiezen en vervolgens kunt u onmiddellijk op de afbeelding selecteren over welk onderdeel van de tuin u meer informatie wilt.

Luchtfoto winkel Floralux
 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.