Pure Pascale

Inspirerende Drupal website
Duo

De naam Pascale Naessens doet vast bij iedereen een belletje rinkelen. Naast een carrière als internationaal fotomodel, omroepster en presentatrice oogst ze nu ook veel succes met haar kookkunsten. Het ruime assortiment van verfijnde en gezonde recepten in haar eerder verschenen kookboeken waren dan ook steeds een schot in de roos.

De uitdaging.

In combinatie met de lancering van haar laatst nieuwe boek 'Puur eten' werd er ook een nieuwe website ontworpen om zo off- en online met elkaar te versterken.

De oplossing.

Ons webdesignteam ging direct aan de slag met het ontwerpen van een website die aansluit bij de huisstijl van Pascale Naessens. Gedurende dit volledige proces was er een nauwe samenwerking tussen Pascale en onze webdesigners, developers en online marketeers.

Het resultaat.

Het resultaat mag er zeker zijn. Met het design kregen we zelfs een honorable mention op de Awwwards. Hier zijn wij en de klant zéker tevreden mee.

Pascale Naessens playfully stacked
Pascale Naessens Keramiek
Pascale Naessens Kookt
Pascale Naessens bosbessen cake

Koken gaat ook over romantiek, over communiceren, over geschiedenis, over voelen, over creëren, over gezondheid, maar misschien vooral over genieten.’

Pascale Naessens

Het eindresultaat

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga dan zeker eens kijken naar de website van Pascale Naessens en laat je inspireren door het prachtige webdesign en de verfijnde recepten. Wij wensen iedereen alvast smakelijk eten.

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.