Pergola So!

Luxueuze contentwebsite
Duo
Pergola SO! logo | Duo

‘s Zomers heerlijk relaxen in de tuin, boekje lezen, cocktail in de hand, muziekje erbij... Wie houdt hier nu niet van? Het is het ultieme vakantiegevoel voor veel mensen. Jammer genoeg zijn we hiervoor sterk afhankelijk van het weer, en aangezien we ons niet in het zuiden van Europa bevinden mogen we onszelf gelukkig prijzen met hooguit enkele zomerse weken per jaar... Maar wat als je het weer in je tuin of op je terras zelf zou kunnen regelen? Ontdek de revolutionaire terrasoverkapping Pergola SO! van Winsol. 

De uitdaging.

Een aantal jaar geleden maakten wij een nieuwe website voor Winsol, bekend voor hun kwaliteit en expertise in onder andere zonwering, aluminium en pvc schrijnwerk, rolluiken en garagepoorten. Hun nieuwste product 'Pergola SO! wil Winsol echter individueel op de markt zetten, met slechts een subtiele referentie naar Winsol. Met die aanpak willen ze een andere, eerder high end doelgroep aantrekken en zo de strijd aangaan met concurrerende merken.

De oplossing.

De focus bij de ontwikkeling van de website lag voornamelijk op de sfeer rondom het product. Het design ligt in lijn met de reeds ontworpen brochure van Pergola SO!: een strak ontwerp met veel open witruimte en zwarte accenten. Om te zorgen dat de website niet te streng oogt, maakten we onder andere gebruik van verschillende componenten die vloeiend worden ingeladen. Het prachtige beeldmateriaal van de Pergola SO! vormt hier tot slot een uitstekende aanvulling op.

Het resultaat.

De luxueuze Pergola SO! hebben we flink in het zonnetje gezet met een esthetische en gebruiksvriendelijke Drupal 8 website. De diverse technische snufjes waarmee de Pergola SO! kan worden uitgerust staan op een duidelijke manier gegroepeerd in het navigatiemenu, zodat je gemakkelijk jouw ultieme terrasoverkapping kunt samenstellen. We hebben natuurlijk ook een aangepaste mobiele versie voorzien, dit kan en mag de dag van vandaag niet meer ontbreken.

Pergola SO! Homepage | Duo

HTML iframe voor verkooppunten

Voor het weergeven van de verkooppunten van de Pergola SO! hebben we de custom showroom overzichtspagina, die we eerder ontwikkelden voor de Winsol website, hergebruikt. Met behulp van een HTML inline frame, oftewel een iframe, kun je een andere HTML pagina “embedden” in de huidige pagina. Je moet het zien als een venster dat je uit je website knipt, waarin je een stukje van een andere website plakt. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan wanneer je externe content, zoals in dit geval het showroom overzicht van Winsol, wil weergeven. In dit specifieke geval tweakten we de oorspronkelijke code nog wat verder om deze ook de exacte uitstraling van de Pergola SO! website te geven. We kozen voor het gebruik van een iframe omdat het beheer van de custom showroomtool op deze manier voor Winsol geen extra onderhoud vergt.

Pergola SO! Smartphone | Duo

Gekoppeld contactformulier

Ben je inmiddels ook overtuigd en wens je een gratis offerte voor je nieuwe Pergola SO! te ontvangen? Dan vul je natuurlijk gemakkelijk en snel het contactformulier in. We zorgden ervoor dat alle aanvragen rechtstreeks worden doorgestuurd naar de algemene Winsol website en het achterliggende ERP systeem. Zo heeft Winsol er een prachtig nieuw kanaal bij voor de promotie van hun prestigieuze product, zonder er zelf extra werk aan te hebben.

Pergola SO! Homepage | Duo
Pergola SO! sfeerbeeld-1 | Duo
Pergola SO! sfeerbeeld-2 | Duo
Pergola SO! sfeerbeeld-3 | Duo

Wil jij ook zo’n trendy website voor het promoten van jouw product? Wij denken graag met je mee! 

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.