Winsol

B2C en B2B in één online verhaal
Duo

Winsol is bekend voor hun kwaliteit en expertise in zonwering, aluminium en pvc schrijnwerk, rolluiken, garagepoorten, enz. voor zowel B2C als B2B. Het bedrijf werd opgericht in 1876 en behoort, net zoals Duo, binnen hun sector tot de pioniers van België. Ieder product wordt op maat gemaakt waarbij u steeds kunt genieten van een uitstekende service zowel voor, tijdens en na de verkoop.

De uitdaging.

Bij Winsol zochten ze een digitaal bureau die een nieuwe website kon creëren en de mobile app kon herwerken. Daarbovenop zochten ze ook ondersteuning voor de online marketing van de nieuwe website. Inspiratie uitstralen was de boodschap van de website en zowel particulieren als professionele bedrijven moesten op een gebruiksvriendelijke manier een weg vinden doorheen het uitgebreide assortiment van Winsol.

De oplossing.

De oplossing lag in een combinatie van een nieuwe website als online marketing. Zelfs de mooiste website genereert weinig bezoekers als er geen kwalitatieve content aanwezig is. Daarom hebben wij ook iedere pagina voorzien van inspirerende content met een hoge SEO waarde die zal zorgen voor een uitstekende positie in online zoekmachines zoals Google. Dit zowel in het Nederlands als in het Frans.

Het resultaat.

Rekening houdend met de voorwaarden van Winsol, ontwikkelden we een nieuwe website waarbij het webdesign strak en tegelijkertijd inspirerend overkomt.

Winsol mockup website
Smartphone image Winsol
Full sketch Winsol

Virtueel huis

Naast een gebruiksvriendelijk en een zoekmachine geoptimaliseerde navigatiestructuur hebben we ook een virtueel huis geïmplementeerd die op een gebruiksvriendelijke manier het aanbod in beeld brengt.

Virtueel huis Winsol
Virtual house Winsol

Zo kunnen gebruikers steeds hun weg vinden in het brede aanbod van Winsol. Goed voor de gebruiker, maar natuurlijk ook goed voor Winsol. 

Winsol flyer Winsol exterieur Winsol zeil
 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.