Feest bij KLM - Ons digitaal video gastenboek in beeld

2 min.
KLM Meets babbelbox

Dat de Babbelbox de perfecte oplossing is om de leukste momenten op je evenement te bewaren, was ook voor KLM al snel duidelijk. Tijdens het 100-jarig bestaan van KLM (proficiat!) maakten ze dan ook met plezier gebruik van ons eigen ontwikkelde digitaal video gastenboek.

Zo konden de gasten hun persoonlijke videoboodschap achterlaten die dan later, via het digitale gastenboek, opnieuw bekeken kunnen worden.

Hoe het er daar aan toeging, kan je in onderstaande filmpje ontdekken:

Ons in-house ontwikkeld digitaal gastenboek gaat internationaal

Na al eerder goud te hebben behaald op de AppCircus challenge in Amsterdam hadden we de eer om de babbelbox ook in Australië te lanceren. Samen met de Australische organisatie rond zelfmoordpreventie creëerden we de aangepaste Babbelbox versie: “R U OK?” 

Hier kan je een boodschap achterlaten die je verder kan delen met vrienden en familie. Het belangrijkste doel van deze campagne is om meer bewustzijn te creëren rond zelfdoding. de R U OK Babbelbox app zorgde voor een laagdrempelige conversatiestarter.
 

Ontdek deze showcase
R u OK
Ook voor jouw evenement!

Zoals al enkele reviews terecht aankaarten: de Babbelbox applicatie is een stuk goedkoper dan het huren van een apart video gastenboek voor op jouw evenement. Eenmaal de app is aangekocht heb je deze namelijk voor altijd in je bezit!

Wil je liever de app volledig aanpassen? Denk dan zeker ook aan Babbelbox Pro waarbij je de kleuren en branding volledig kan aanpassen. Vooral voor professionele evenementen kan dit nét dat tikkeltje extra geven en de puntjes op de i zetten.

Liever net als R U OK custom maatwerk nodig? Daar deinzen we absoluut niet voor terug. Geef ons een seintje, we kijken graag verder naar een gepaste oplossing! 
 

Binnenkort een gelijkaardig project? Contacteer ons!