KPI dashboard

bewaakt de vooruitgang en prestaties van je bedrijf!

De effectiviteit van online marketingactiviteiten aantonen; het kost telkens weer veel tijd. Na het wederom opstellen van de zoveelste rapportage, waarbij je cijfers uit Google Analytics, Google AdWords, Facebook Business Manager, e-mailmarketing campagnes of Hotjar geïnterpreteerd hebt en in een overzichtelijk document hebt geplaatst, overheerst waarschijnlijk het gevoel dat het ook ‘anders’ kan. Uiteraard kan het anders! Wij zijn ervan overtuigd dat een op maat gemaakt KPI dashboard, waarin de belangrijkste datastromen overzichtelijk en visueel worden samengebracht, een meerwaarde voor je bedrijf kan betekenen.

KPI's die slimmer sturen

Er kunnen oneindig veel data bijgehouden worden. Juist daarom vinden we het belangrijk om samen met je bedrijf de belangrijkste KPI’s of key performance indicators vast te leggen. Want het is belangrijk om vooraf te beslissen welke datastromen er gemeten dienen te worden en hoe de resultaten nadien zullen verwerkt worden.

Op maat! Ja, zo doen we dat!

Van zodra de KPI’s vastliggen, starten wij met het opstellen van een op maat gemaakt KPI dashboard. Zo kunnen verbanden en cijfers uit verschillende online kanalen visueel voorgesteld worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een dashboard op te maken per datastroom. Denk maar aan dashboard voor algemene statistieken, één voor SEO en/of SEA etc. Visuele KPI dashboards zorgen er aldus voor dat je in één oogopslag inzicht verwerft in het succes van je online marketingactiviteiten, waardoor er korter op de bal gespeeld kan worden en - waar nodig - sneller geoptimaliseerd kan worden. Bovendien worden de statistieken periodiek (dagelijks, wekelijks…) en automatisch geüpdatet. Als dat niet fantastisch is?

Overtuigd? Jazeker!

Toch nog twijfels? Dan werken we die graag weg door - naast de reeds aangehaalde nog  - enkele voordelen op te lijsten.

  • De veiligheid van de dashboards wordt gegarandeerd door een wachtwoord, waardoor enkel de personen die beschikken over het wachtwoord toegang hebben tot de dashboards.
  • Omdat de interpretatie van bepaalde statistieken in het dashboard misschien niet altijd eenvoudig te interpreteren zijn, kunnen we notities toevoegen om bepaalde zaken te verduidelijken.
  • De dashboards zijn steeds te downloaden in PDF-versie, zodat u over de mogelijkheid beschikt om de dashboards naast elkaar te leggen en evoluties te bestuderen.
  • Het gebruik van een in realtime dashboard laat u toe om de waarde van uw marketinginspanningen te bewijzen.

Wil je de vooruitgang en de prestaties van je bedrijf bewaken? En dit alles zonder veel tijd te verliezen? Kom dan eens langs! Want wij zorgen ervoor dat je KPI dashboard een inzichtelijk kunstwerk wordt, waarbij we je meenemen in de fantastische wereld van actiegericht resultaat!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.