Drupal CMS

Het open-source content management system!

Drupal is een open-source content management system (CMS) met Belgische roots. Drupal is zeer veilig, flexibel, betrouwbaar en wordt ondersteund door een wereldwijde community van ontwikkelaars.

Waarom een CMS?

Met een CMS kan je zelf bepaalde acties, beelden, inhoudelijke teksten etc. op je website aanpassen. Er is geen tussenkomst van een webbouwer nodig. Dit zorgt ervoor dat je budget onder controle wordt gehouden.

Waarom Drupal als CMS?

Drupal is een CMS dat al enkele jaren aan een steile opmars  bezig is. Dagelijks werken er wereldwijd duizenden developers aan de uitbreiding van dit platform waardoor er ondertussen meer dan 15.000 extra modules beschikbaar zijn.

Drupal is een veelgebruikt CMS voor web en web app development. Bij Duo zijn we overtuigd van de kracht die in het Drupal content management systeem schuilt en daarom gebruiken we dit als basis voor onze web development. Hierop bouwen onze Drupal developers dan verder en programmeren modules op maat waarmee unieke, interactieve en gebruiksvriendelijke websites en webshops worden gecreëerd.

Drupal CMS

Wat zijn de voordelen van Drupal als CMS?

Gebruiksvriendelijk

Drupal zorgt ervoor dat je als eindgebruiker, die misschien niet over alle technische kennis beschikt, zelf gemakkelijk inhoud kunt wijzigen of toevoegen met behulp van een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

Flexibel

Drupal - in tegenstelling tot vele andere content management systemen - zetten we bij Duo in voor:

  • Corporate of bedrijfswebsites
  • E-commerce websites of webshops
  • Campagnewebsites of miniwebsites
  • Webapplicaties

Uitbreidbaar

Websites of webapplicaties die gebouwd zijn met een Drupal CMS zijn modulair. Door modules toe te voegen of op maat te schrijven kunnen onze developers handige functies aan je website toevoegen Deze modules kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden en maken je website uniek.

Mobielvriendelijk

Het is natuurlijk belangrijk dat je website zich ook op mobiele toestellen perfect aanpast. Dit gaat het best als je website zich aan de grootte van het scherm aanpast, in het zogenaamde responsive webdesign. Drupal zorgt dat we op een vlotte manier een responsive design kunnen integreren. Op deze manier kunnen we je website op alle toestellen (smartphones, tablets en desktops) perfect weergeven.

Externe integratiemogelijkheden

Moeten bepaalde acties op je website ook met een bestaand systeem, zoals een ERP- of CRM-pakket, gekoppeld worden? Met Drupal is het perfect mogelijk om die koppeling te maken. Onze ervaring met diverse systemen zorgt ervoor dat de integratie met externe tools of applicaties, web services of backendsystemen steeds feilloos in je website geïntegreerd wordt.

Zoekmachinevriendelijk (of SEO-vriendelijk)

Bezoekers via zoekmachinemarketing aantrekken is een essentieel onderdeel van elk online marketing plan. Aangezien Drupal ten opzichte van andere content management systemen al uiterst zoekmachinevriendelijk is, scoort je Drupalwebsite gegarandeerd beter.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een Drupal website?
Ontdek waarom een Drupal CMS van jouw website een marketingmachine maakt!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.