Drupal CMS

Het open-source content management system!

Voor veel bedrijven is Drupal hét CMS-systeem bij uitstek door zijn veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Het is dan ook één van de grootste spelers in CMS-land en dient voor meer dan duizenden bedrijven als platform voor websites. Al overtuigd van deze CMS-krachtpatser? Wij alvast wel! :-)

drupal - 1

Wat is Drupal?

Drupal is een open-source content management system (CMS) met Belgische roots. Het is een zeer veilig, flexibel en betrouwbaar platform en wordt ondersteund door een wereldwijde community van ontwikkelaars. Drupal is erg geliefd doordat ze eenvoudig aan te passen is en daarom uitmuntend geschikt is voor maatwerk. Denk maar aan het koppelen van je eigen CRM of software.

Niets is te gek voor Drupal!

Is Drupal de beste keuze voor jou?

Deze Belgische trots is een geweldig CMS voor uiteenlopende type projecten. Ben je niet zeker of Drupal wel de beste keuze voor jouw einddoel is? Geen nood. Nadat we bij onze verkennende gesprekken jouw business en klanten volledig uit de doeken hebben gedaan, bekijken we samen met jou welke technologie het beste bij jouw wensen en noden past.

Drupal CMS

Drupal als CMS

Drupal is een CMS dat al enkele jaren aan een steile opmars bezig is. Dagelijks werken er wereldwijd duizenden developers aan de uitbreiding van dit platform waardoor er ondertussen meer dan 15.000 (!) extra modules beschikbaar zijn. Drupal is een veelgebruikt CMS voor web en web app development.

Bij Duo zijn we overtuigd van de kracht die in het Drupal content management systeem schuilt en daarom gebruiken we dit vaak als basis voor onze web development. Hierop bouwen onze Drupal developers dan verder en programmeren modules op maat waarmee unieke, interactieve en gebruiksvriendelijke websites en webshops worden gecreëerd.

Drupal - 2

De voordelen van Drupal CMS

Deze krachtpatser brengt natuurlijk tal van voordelen met zich mee:

Gebruiksvriendelijk

Drupal zorgt ervoor dat je als eindgebruiker, die misschien niet over alle technische kennis beschikt, zelf gemakkelijk inhoud kunt wijzigen of toevoegen met behulp van een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

Flexibel

Drupal is een erg flexibel content management systeem, omdat het in staat is de inhoud van de website op basis van tags te organiseren in vooraf bepaalde categorieën. Elke node of content type kan bestaan uit uiteenlopende types inhoud: tekst, afbeeldingen, video, formulieren… Drupal - in tegenstelling tot vele andere content management systemen - kunnen we bij Duo inzetten voor:

Uitbreidbaar

Drupal CMS heeft een modulair ontwerp. Door modules toe te voegen of op maat te schrijven kunnen onze developers handige functies aan je website toevoegen Deze modules kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden en maken je website uniek.

Mobielvriendelijk

Het is natuurlijk belangrijk dat je website zich ook op mobiele toestellen perfect aanpast. Dit gaat het best als je website zich aan de grootte van het scherm aanpast, in het zogenaamde responsive webdesign. Drupal zorgt dat we op een vlotte manier een responsive design kunnen integreren. Op deze manier kunnen we je website op alle toestellen (smartphones, tablets en desktops) perfect weergeven.

Externe integratiemogelijkheden

Moeten bepaalde acties op je website ook met een bestaand systeem, zoals een ERP- of CRM-pakket, gekoppeld worden? Met Drupal is het perfect mogelijk om die koppeling te maken. Onze ervaring met diverse systemen zorgt ervoor dat de integratie met externe tools of applicaties, web services of backend-systemen steeds feilloos in je website geïntegreerd wordt.

Zoekmachinevriendelijk (of SEO-vriendelijk)

Een parel van een website moet kunnen gevonden worden door zoekmachines om organisch verkeer naar de website te brengen. Drupal behaalt telkens opnieuw zeer mooie resultaten bij zoekmachines door de uiteenlopende SEO-modules en optimalisatiemogelijkheden.

Benieuwd hoe wij de mogelijkheden van Drupal toepassen voor jouw website of webapplicatie? Wij tonen je graag de opportuniteiten voor jouw business. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijke tas koffie! :-)

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.