Brouwerij Roman

Responsive website
duo
Logo van Brouwerij Roman

Brouwerij Roman is een in 1545 opgericht familiebedrijf. Roman staat bekend voor hun Romy Pils maar ook voor hun Ename Abdijbier, Gentse Strop, Sloeber en nog veel meer. Daarnaast is Roman ook trotse partner van de jaarlijkse Oudenaardse bierfeesten.

De uitdaging.

Sinds 2004 bleef de website van Brouwerij Roman onveranderd. Voor vele jaren bepaalde het klassieke logo (een archaïsche tekening van schild, lint, kroon, granen en hop) de huisstijl van de brouwerij.

De oplossing.

Begin dit jaar kwam er een radicale verandering in de volledige branding. De nieuwe uitstraling van Roman sluit nu perfect aan bij het brede communicatieplatform en bij het hedendaagse “lifestyle” gerichte imago van het biercultuur.

Het resultaat.

De nieuwe website met een modern responsive design werd een belevingssite die het rijke aanbod van brouwerij Roman in de spotlight zet.

Bierselectie Brouwerij Roman
Responsive presentatie website Brouwerij Roman

Ambacht en sfeer.

Na het ontwikkelen van de wireframes ging ons team aan de slag met het ontwerpen en programmeren van de nieuwe website. Het moderne en minimalistische design sluit mooi aan bij de nieuwe huisstijl van de brouwerij maar waar wij vooral fan van zijn is het contrast tussen de strakke design elementen en de sfeer en ambacht die de foto’s uitstralen. Een combinatie waar wij alvast dorst van krijgen.

Hop Brouwerij Roman
Keteldruk Brouwerij Roman
Productspecificaties bier Brouwerij Roman
Blog overzicht website Brouwerij Roman

Santé

Wij zijn alvast heel gelukkig met het resultaat en hebben er ééntje op kunnen klinken met de klant. Ontdek nu zelf het ruime aanbod bieren van Brouwerij Roman.

Brouwerij Roman productfoto
Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman Sfeer Brouwerij Roman
 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.