Define

het scherpstellen van je project!

Na ‘Discover’ volgt logischerwijs de opbouw met de achterliggende logica, de informatiearchitectuur. Vergelijk het met een huis: dat bouw je ook niet zomaar in het wilde weg zonder een goed plan. Voor dat goed plan zorgen wij. En uiteraard ook voor de look and feel. Tijdens de Define-fase luisteren we voornamelijk, stellen we vragen én zorgen we voor een oplossing op maat.

The art of conversation lies in listening.

Malcom Forbes

We kunnen het belang van luisteren en vragen stellen niet genoeg onderstrepen. We brengen de klant en zijn doelpubliek in kaart en gaan vervolgens aan de slag. Soms volstaat één meeting aan het begin van een project (de zogenaamde ‘kickoff meeting’), maar vaak werken we met verschillende voortrajecten. Dit zijn een reeks opeenvolgende mini-meetings, waarin elk aspect van het project gedekt wordt. Zo bestaan er functionele-, technische-, marketing- en design voortrajecten.

Define

Afhankelijk van de aard en de complexiteit van een project wordt na de analysefase (zowel technisch, functioneel, als marketing) een document aangemaakt, een ‘deliverable’, waarin onze ideeën gebundeld, gestaafd en uitgelegd worden.

Het document kan bestaan uit wireframes en/of pagemodels, technische en functionele analyses, user stories en marketing rapporten. Ook onze designers gaan hiermee aan de slag tijdens de create-fase. Zo begrijpen ze de klant én zijn of haar wensen beter en spelen we daar ook grafisch op in. Deze ‘deliverable’ vormt dan ook het fundament voor de verdere ontwikkeling.

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.