Mobiele Applicaties

je doel, platform & markt zijn key

Let’s face it: de uitspraak “We hebben een mobiele app nodig!” is passé. Zonder een gefundeerde plaats in je digitale strategie loopt jouw app het risico een stille dood te sterven. Het resultaat is een investering waar niemand gelukkiger van wordt. Wat is dan wel een gezonde aanpak voor je mobiele applicatie?

The future of mobile is the future of online. It is how people access online content now.

David Murphy

A means to an end

Voor we beslissen om samen een mobiele app te bouwen, stellen we eerst een aantal essentiële vragen:

  • Wat is het doel dat we willen bereiken? Als we je gebruikers louter willen informeren, is een responsive website misschien een betere oplossing. Willen we je gebruikers een handige tool aanbieden, zodat ze overal van je diensten gebruik kunnen maken? Dan lijkt een mobiele app weer de beste uitkomst.
  • Op welke platformen zal de app beschikbaar zijn? Als al je werknemers een iPad gebruiken, sla dan snel die Android versie over en ga voor een iOS versie.
  • Hoe ga je de app op de markt brengen? De verschillende app stores zijn een fantastisch platform om apps (al dan niet betalend) publiek te stellen. Misschien wil je dat enkel je werknemers toegang krijgen tot de app? Met afkortingen als MDM of VPP helpen we je in de juiste richting.

Het is duidelijk dat er heel wat factoren invloed hebben op de juiste beslissing om een mobiele applicatie te ontwikkelen. Samen bekijken we je doelstelling en digitale strategie, en bepalen we de beste oplossing voor jouw bedrijf!

Mobiele Applicaties

Oké, je kiest voor een mobiele app! Wat nu?

Tijd om je concept op punt te zetten! Zowel creatief als technisch is je app in goede handen bij ons team. We werken heldere wireframes uit, gieten er een heerlijk moderne ‘designsaus’ over en betrekken je nauw bij elke stap. Op technologisch vlak zijn er heel wat mogelijkheden om een mobiele app te ontwikkelen. Bij Duo kiezen we er resoluut en bewust voor om je app native te ontwikkelen. Dit houdt in dat we de app volledig op maat van het besturingssysteem gaan ontwikkelen. Op die manier halen we steeds het onderste uit de kan!

Klaar! Of niet?

De afgewerkte app staat als een huis. Op basis van feedback en harde cijfers trekken we nu eerlijke conclusies en blijven we samen de app verbeteren. Anders gezegd: we zorgen ervoor dat je app die stille dood feilloos ontsnapt!

Benieuwd naar wat jouw bedrijf kan betekenen in dit moderne mobiele landschap? Of gewoon nieuwsgierig naar hoe we jouw mobiele app zullen aanpakken? Neem contact op met ons!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.