Magento

Performante e-commerce software

Duo ontwikkelt professionele webshops op basis van Magento, de meest gebruikte e-commerce software ter wereld. Ons vertrouwen in het platform is enkel nog maar gegroeid sinds de overname door Adobe midden 2018. 

Wat is Magento?

Magento is één van de grootste e-commerce platformen op de markt. Van alle platformen biedt het veruit de grootste flexibiliteit en mogelijkheden aan online verkopers. Bij Duo werken wij met Magento 2, de langverwachte opvolger van Magento 1. Magento 2 maakt een grote sprong vooruit op vlakken zoals beheersbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Is je webshop nog in Magento 1 gemaakt? Geen enkel probleem! Ook voor webshops in de eerste versie bieden wij technische ondersteuning.

Magento developer Jonas

Wat zijn de voordelen van Magento als e-commerce software?

Heel wat standaard features

  • Een ingebouwd promotiesysteem om gemakkelijk gevarieerde promoties te creëren. 
  • Veel mogelijkheden om te volgen hoe klanten je webshop gebruiken. 
  • Een robuust systeem om je inventaris bij te houden. 
  • Ondersteuning voor zowel B2C als voor B2B. 
  • Een uitbreidbaar contentsysteem.
  • Meer dan 6000 Magento-extenties.
  • Nieuwsbrief module.  
  • ...

Uitgebreide marketplace

Dankzij de community die al jaren aan het Magento project werkt, is de kans groot dat de meeste features die je nodig zal hebben reeds aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval is kan je nog altijd de uitgebreide Marketplace van Magento raadplegen.

Hier vind je een groot aantal modules om te installeren op je Magento site. Een goed voorbeeld van zo een extensie is bijvoorbeeld Magento POS. Dit is een point of sales module waarmee je Magento kan koppelen aan de systemen in de fysieke winkels. Een andere handige module is de Bpost package manager die er voor zorgt dat je probleemloos Bpost kan gebruiken om al je pakjes te verzenden.

Open source

Moest je in de marketplace nog niet vinden wat je nodig hebt, is het dankzij de flexibele open source code van Magento geen enkel probleem voor onze developers om zelf extra features te ontwikkelen. 

Schaalbaarheid

Ook qua schaalbaarheid scoort Magento zeer sterk. Dankzij de slimme achterliggende datastructuur zal een webshop met 1 miljoen artikels nog altijd even performant werken als een webshop met 100 artikels.

Waarom Duo?

Dankzij onze werkwijze in verschillende fases bieden we jou een optimale flexibiliteit en bedenken we samen de gepaste strategie voor het project. Na de strategie komt natuurlijk de architectuur en het ontwerp. We tekenen eerst alles uit tot een waterdicht plan voor jouw nieuwe Magento webshop. Vervolgens zetten onze ontwikkelaars alles in het werk om dit design om te zetten naar een perfect werkende webshop. Dankzij de flexibele werkwijze van Duo en de uitgebreide features van Magento kan hier heel ongelimiteerd te werk gegaan worden. 

Het verhaal stopt voor ons niet na de lancering. Samen met jou zorgen wij voor de online groei van jouw nieuwe platform. Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe webshop te halen.

Overtuigd van Magento als e-commerce software voor jouw webshop? Contacteer ons voor je project!

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.