Magento

Performante e-commerce software

Magento is dé software bij uitstek om boeiende en shoppable ervaringen te creëren voor jouw gebruikers. Het is momenteel dan ook één van de grootste e-commerce systemen ter wereld! Wij werken graag met Magento en ontwikkelen moeiteloos voor jouw business de perfecte Magento-webshop.

Magent - 1

Wat is Magento?

Magento is één van de grootste e-commerce platformen op de markt. Van alle platformen biedt het veruit de grootste flexibiliteit en mogelijkheden aan online verkopers. Bij Duo werken wij met Magento 2, de langverwachte en welgekomen opvolger van Magento 1. Magento 2 maakt een grote sprong vooruit op vlakken zoals beheersbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Is je webshop nog in Magento 1 gemaakt? Geen enkel probleem! Ook voor webshops in de eerste versie bieden wij technische ondersteuning.

Magento developer Jonas

Is Magento de beste keuze voor jou?

Ben je er nog niet aan uit of Magento de beste tool is voor jouw webshop? Dankzij onze uiteenlopende technische profielen, zijn we steeds in staat om de perfecte match te vinden met jouw digitale wensen.

De voordelen van Magento als e-commerce software

Als geen ander platform, biedt Magento de nodige vrijheid aan bedrijven en ontwikkelaars. Het brengt dan ook tal van voordelen met zich mee.

Standaard features

De standaard features van Magento zorgen voor het nodige gemak:

  • Een ingebouwd promotiesysteem om gemakkelijk gevarieerde promoties te creëren.
  • Veel mogelijkheden om te volgen hoe klanten je webshop gebruiken.
  • Een robuust systeem om je inventaris bij te houden.
  • Ondersteuning voor zowel B2C als voor B2B.
  • Een uitbreidbaar contentsysteem.
  • Meer dan 6000 Magento-extenties.
  • Nieuwsbrief module.
Magento - 2

Uitgebreide marketplace

Dankzij de community die al jaren aan het Magento project werkt, is de kans groot dat de meeste features die je nodig zal hebben reeds aanwezig zijn. Blijkt wat je nodig hebt toch niet aanwezig te zijn? Dan kan je beroep doen op de uitgebreide Marketplace van Magento.

Hier vind je een groot aantal modules om te installeren op je Magento site. Een goed voorbeeld van zo een extensie is bijvoorbeeld Magento POS. Dit is een point of sales module waarmee je Magento kan koppelen aan de systemen in de fysieke winkels. Een andere handige module is de Bpost package manager die er voor zorgt dat je probleemloos Bpost kan gebruiken om al je pakjes te verzenden.

Open source

Toch niet gevonden wat je nodig hebt in de Marketplace? Dankzij de flexibele open source code van Magento kunnen developers moeiteloos eigen features ontwikkelen voor jouw business.

Schaalbaarheid

Ook de schaalbaarheid van Magento is ongeëvenaard. Dankzij de slimme achterliggende datastructuur zal een webshop met 1 miljoen artikels nog altijd even performant werken als een webshop met 100 artikels. Hierdoor kunnen zeer grote en complexe shops soelaas vinden bij Magento.

 

Kortom: het systeem biedt alles wat je nodig hebt om efficiënt te werken, je webshop eenvoudig te beheren én optimaal te kunnen verkopen. De mogelijkheden van Magento zijn eindeloos.

Een Magento webshop laten bouwen door ervaren Magento bouwers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag verder bij het ontwikkelen en bouwen van jouw perfecte webshop.

 

Hallo,

hoe kunnen we je helpen?

 

Een nieuw project, nice!

Muriel helpt je met plezier verder, bel je haar even op?

 

Je zoekt informatie.

Er is al heel wat info waarin je kan zoeken. Niets gevonden? Bel even naar Tom of Leen.